• Dia Mundial de la Poesia 2015 al CNL de Barcelona

    Poesia1

    Com ja és tradicional, el CNL de Barcelona organitza diversos actes amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, una iniciativa de la Unesco que a Catalunya impulsa la Institució de les Lletres Catalanes, a la qual s’hi afageix el Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquí teniu les activitats previstes per a aquest any. Us animem a participar-hi!

    Aquest any a la delegació de l’Eixample hem deixat tot el suro de l’entrada “despullat” per tal que pugueu penjar-hi poemes que us agradin, ja siguin escrits per vosaltres o bé per qualsevol autor. Us animem que els pengeu donant-los als professors o bé demanant el material necessari a l’administració o els conserges del centre. I també que feu l’intent de traduir-los o, si més no, explicar-nos una mica què volen transmetre i perquè els heu triat, si us ve de gust.

    A banda d’això el CNLB fa altres activitats a les quals us animem que assistiu si us agrada la poesia:

    Lectura pública de poemes

    A l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura (C. Avinyó 52) es farà una lectura pública de poemes en diverses llengües el dimecres 25 de març a partir de les 18.30 h. Les persones que hi vulguin participar han de fer el següent:
    – Triar un poema breu, o un fragment, en la llengua que vulguin. Fins i tot, pot ser un poema de creació pròpia.
    – Llegir-lo en veu alta a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura.
    Per a més informació i per a reservar hora per llegir, hom pot adreçar-se al punt d’informació més proper del CNL o trucar al 934 127 224.

    Mostres de poemes
    Al mateix Espai Avinyó – Llengua i Cultura es podrà veure, entre el 23 i el 27 de març, Un mar de versos, una mostra de poemes aportat per l’alumnat dels cursos de català.

    A la delegació de Gràcia – Sarrià-Sant Gervasi, la mostra de poemes de l’alumnat, també de collita pròpia, té el nom de Poeta per un dia, i s’exposarà al vestíbul del 16 al 27 de març.

    Trobada amb la poeta Sònia Moll

    La delegació de Sant Andreu del CNL organitza el 18 de març a les 10 h una trobada amb la poeta Sònia Moll en què l’autora llegirà fragments de la seva obra en prosa poètica Creixen malgrat tot les tulipes i conversarà amb assistents sobre la creació literària.

    Esmorzar poètic

    La delegació d’Horta – Guinardó organitza un esmorzar poètic el 24 de març a les 11 h, un acte en què conflueixen la gastronomia, la poesia i la música.

    Hi esteu convidats!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->