• Més establiments col·laboradors a l’Eixample

    logo_establiment_vxlTretze parades del Mercat del Ninot s’adhereixen al programa de Voluntariat per la Llengua com a establiments col·laboradors.
    (Aquestes se sumen a les 80 adhesions amb què el programa comptava al districte de l’Eixample)

    Durant aquest mes de novembre, 13 parades del recentment rehabilitat Mercat del Ninot s’han adherit com a establiment col·laborador al programa de Voluntariat per la llengua.

    Amb aquestes d’adhesions, el mercat, un dels més emblemàtics del districte de l’Eixample, passa a ser un punt estratègic on l’alumnat dels cursos de català i les parelles lingüístiques poden fer visites, rutes i pràctiques lingüístiques.

    En aquesta línia, el passat 19 de novembre va tenir lloc un acte de presentació de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua a la sala d’actes del mercat, com a punt de partida d’un seguit d’activitats que tenen com a objectiu final que la llengua catalana sigui la vehicular en els àmbits d’ús quotidians.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->