• A l’abril cada paraula val per mil

    SJordi_barcelona_1_Page_60El CNL de Barcelona llança la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”, una iniciativa cultural per celebrar Sant Jordi als carrers de la ciutat.

    L’objectiu de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” és fomentar el gust pel coneixement de la llengua i promoure l’ús del català al comerç de la ciutat i per això s’han repartit 857 cartells amb una rosa cadascun i una paraula, on s’explica l’etimologia d’un mot relacionat amb el sector comercial de cada botiga.

    Està previst que 857 comerços dels principals eixos comercials de Barcelona exposin les roses lingüístiques des de mitjans d’abril fins al 10 de maig. Amb l’exposició dels cartells als aparadors es pretén divulgar la llengua catalana d’una manera lúdica, popular i també científica.

    El CNL de Barcelona també està preparant una exposició de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” amb els cartells que portaran la llengua catalana al comerç de la ciutat. L’exposició oferirà un panorama general sobre els diferents àmbits temàtics tractats i incorporarà també fotografies dels aparadors dels establiments que hi han participat i testimonis dels participants. L’exposició començarà la itinerància el mes de juny a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura de Ciutat Vella i posteriorment s’oferirà a centres culturals i associacions de comerciants de la ciutat.

    Mostra dels cartells “A l’abril cada paraula val per mil”

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->