• Visita a l’exposició “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis”

    Els alumnes i el professor del nivell Elemental 3 vam visitar el CaixaFòrum de Barcelona el dia 1 de març. En aquesta visita guiada, molt detallada, vam descobrir un racó més de la ciutat i de la seva història molt interessat! Aquestes són algunes opinions dels alumnes:

    L’Alain ens fa arribar una curiositat: quan es va construir, des del terrat de Casaramona es veia la ciutat. Ara ja no es pot veure pels edificis que es van construir davant de la fàbrica. Devia de ser una vista bonica.

    La Patrícia diu: “Em va encantar la visita: la guia va explicar-nos la història de l’edifici d’una manera interessant i, quina casualitat!, gràcies a aquesta informació ara sé on es va fer la manta Casimiro que tenia la meva besàvia.”

    L’Oleg es va quedar molt impressionat amb la visita perquè va veure per primera vegada parts de pel·lícules molt conegudes al seu país. Per això vol agrair al professor haver organitzat aquesta visita.

    L’Abdessamad opina: “Mereix una visita ja que la història d’aquesta fàbrica de Casarramona és molt interessant, perquè reflecteix una època de la història de Catalunya. Es tracta d’un edifici del Modernisme que va ser encarregat per l’industrial Casimiro Casarramona i on es mostren les col·leccions d’art contemporani.”

    Al Giuseppe va semblar una tarda agradable per descobrir les primeres pel·lícules divertides i innovadores.

    L’Eva pensa que aquesta excursió va donar als alumnes l’oportunitat de descobrir una mica més la ciutat! “La guia ens ha ajudat moltíssim amb les informacions que ens ha donat.”

    El Carmine explica la seva expèriencia: “La visita va ser molt interessat. Vaig descobrir una nova part d’aquesta meravellosa ciutat. La guia ho va explicar tot: la història, l’edifici, l’exposició, les curiositats… M’ho vaig passar molt bé! Gràcies!”

    Recull fet per l’alumna del curs Ευαγγελία Καλλέργη.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->