• Visita al Mercat de la Concepció

    Dimecres passat, dia 22 de març, l’alumnat d’un Bàsic 1 van fer una visita guiada pel mercat de la Concepció.

    Als assistents els va sorprendre descobrir, per exemple, que Barcelona té 39 mercats municipals d’alimentació, que són mercats d’especialistes, és a dir, els venedors només poden vendre els seus productes, i que hi ha parades que han anat passant de generació en generació. El Mercat Concepció es va fundar el 1888 i, per tant, ja té 127 anys!

    El Mercat és un punt trobada de gent: els dies feiners s’hi fan degustacions de productes i el dissabte s’hi fan activitats infantils.

    Com podeu veure, la visita va acabar amb el tast d’un suc de fruita acabat d’esprémer, cortesia de la parada corresponent.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->