• Novetats de la DGPL

    Política Lingüística crea Clic a Fabra, un curs en línia sobre Pompeu Fabra

    La Direcció General de Política Lingüística ha dissenyat un curs en línia sobre Pompeu Fabra. Amb el nom Clic a Fabra, el curs presenta continguts que permeten conèixer de manera lúdica la figura i l’obra del gramàtic català. La posada en marxa d’aquest recurs pedagògic s’emmarca dins la commemoració de l’Any Fabra 2018, acordada pel Govern de la Generalitat i impulsada pels departaments de la Presidència i de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística. 

    El curs, integrat a la plataforma d’aprenentatge virtual Aula mestra, conté material teòric, enllaços i activitats amb un grau de dificultat divers, de manera que s’hi pot accedir des de diferents nivells d’aprenentatge de la llengua. Cada mes es penjarà material nou i, tot i que aquests continguts són acumulatius, també hi ha activitats que s’han de dur a terme durant un període determinat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->