• Exposicions orals davant la realitat

    L’alumnat d’un grup d’Intermedi 2 de la Delegació va fer una sessió d’expressió oral fora de l’aula. Perquè…, per què fer una activitat de presentació oral amb fotografies impreses o amb la projecció d’imatges en una pantalla mentre se n’explica el més rellevant quan es pot fer davant de la realitat?

    Doncs això és el que van aplicar dijous passat, dia 7 de juny, els que havien d’explicar la història i les curiositats de diferents punts del barri de Sant Antoni, com ara la fàbrica de cervesa Moritz, les orxateries Sirvent, el Mercat de Sant Antoni, el Molino, la Casa dels Cargols o la Casa de la Lactància, que és la que podeu veure a la fotografia. Un exercici amb nota diferent!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->