• Visita a l’exposició Pompeu Fabra. Una llengua completa

    Un grup de bàsic 1 ha visitat l’exposició Pompeu Fabra. Una llengua completa a l’Arts Santa Mònica.

    Als alumnes els ha agradat conèixer la vida i obra del Mestre, i els han sorprès alguna aspectes relacionats amb la llengua que no pensaven que fossin així. Una alumna comentava que no es pensava que la llengua catalana no hagués estat normativitzada fins al segle XX, li semblava increïble que no hi hagués hagut cap norma escrita molt abans.

    Una altra alumna admirava la valentia i l’esforç de Fabra en intentar dur a terme el seu projecte malgrat tots els entrebancs fins al final de la seva vida.

    A tots els ha fet molta gràcia veure com s’escrivia abans i després de Fabra, la qual cosa han pogut veure en un dels plafons finals de l’exposició.

    I més enllà del tema de l’exposició en si mateix, el que més els ha agradat ha estat veure que ja són capaços de fer qualsevol activitat en català fora de l’aula i viure plenament en la nostra llengua.

    Us animem a visitar aquesta exposició i a viure, com aquests alumnes, en català.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->