• Tradicionàrius 2019

    Gràcies a la col·laboració amb el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.), el personal del CNL de Barcelona, l’alumnat de català i els participants en el programa Voluntariat per la llengua disposen d’entre el 20 i el 40% de descompte per a les activitats i els concerts del Festival Folk Tradicionàrius. Les persones acompanyants també podran disposar del descompte. A més, s’oferiran entrades gratuïtes per a alguns dels concerts.

    El Festival Folk Tradicionàrius, que es fa de l’11 de gener al 12 d’abril, acull una programació àmplia i diversa que ens mostra, un cop més, la vitalitat creativa del sector. La dansa pren un protagonisme especial en el marc d’aquesta 32a edició, com es posa de manifest a la imatge d’enguany amb un doble cercle de parelles dansaires i amb una gran presència de propostes al voltant de la dansa durant els tres mesos de programació.

    Anirem difonent les promocions especials per als usuaris del CNL a través de les nostres xarxes socials.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->