• La Plataforma per la Llengua llança l’aplicació del voluntariat lingüístic en català

    La Plataforma per la Llengua ha presentat aquest matí l’Apparella’t, la nova aplicació per trobar parella lingüística amb qui practicar el català. Amb una aparença i un funcionament molt semblant al d’aplicacions per lligar, aquesta nova iniciativa de l’ONG del català pretén fer més fàcil i àgil trobar una persona amb qui aprendre o a qui ensenyar la llengua.

    L’Apparella’t posarà en contacte una persona voluntària, que parla català fluidament, i una d’aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Els governs català, balear i valencià, i més de 200 mecenes, han fet possible aquesta iniciativa.

    Aquesta novetat tecnològica és una alternativa complementària al servei del Voluntariat per la llengua.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->