• Parlem de l’ètica de la ciència?

    L'illa del doctor MoreauEl proper dijous dia 9 de maig, a les 11 h, a la biblioteca Sofia Barat, farem la darrera trobada del club de lectura de nivell bàsic i parlarem de L’illa del doctor Moreau, d’H.G. Wells.

    El doctor Moreau viu a una illa perduda i permet que Edward Prendick, que ha naufragat, s’hi allotgi. Aviat, Prendick descobreix que hi passen coses estranyes: el doctor Moreau experimenta amb animals, intentant que es comportin com humans. Un llibre que et convida a reflexionar sobre els límits ètics de la ciència i l’obligació que té el científic d’actuar de forma moral.

    Explique-nos què us ha fet sentir i pensar la lectura d’aquesta història. Com veieu l’ètica aplicada a la recerca científica i l’experimentació? Tot s’hi val? Quins límits hi hauria d’haver? De tot això i molt més en parlarem a la trobada, però avanceu-nos-en alguna cosa aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->