• Demostració de jocs a Gràcia i nit de jocs a Sarrià

    El proper divendres 29 de novembre, a les 17.30 h, tindrà lloc a la botiga de jocs de taula The Curiosity Shop, situada al carrer Ramón y Cajal, 13, del barri de Gràcia, un taller de jocs que anirà a càrrec d’Enric Aguilar, de l’editorial valenciana Zombi Paella. Podreu conèixer La Fallera Calavera i Alakazum.
     
    I, divendres, 13 de desembre, a les 21 h, tenim la nit de jocs al Centre de Sarrià, carrer Pare Miquel de Sarrià, 8. Cada mes n’organitzen una i aquest cop també hi haurà una demostració de jocs nous, dins campanya “I tu, jugues en català?”. Hi haurà demostracions de diversos jocs.
     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->