• Sessió de jocs en català

    Un grup d’elemental 1 de la Delegació va dedicar la seva última sessió a divertir-se aprenent a partir de jocs que fomenten l’ús de la llengua oral.

    Distribuïts en 4 grups, cada grup tenia un joc diferent i cada 20 minuts aproximadament canviaven de taula i, per tant, de joc, de manera que al final de la sessió tots havien passat per tots els jocs i podien comentar quins els havien agradat més.

    En una taula hi havia l’Story Cubes genèric, que serveix per crear històries a partir de les imatges que surten en els daus.

    En una altra hi havia el Parauleja, que consisteix a ser el més ràpid a dir una paraula que comenci per la lletra que surt a les cartes, relacionada amb l’àmbit que surt en una altra carta.

    A la següent hi havia el Dobble, que consisteix a ser el més ràpid a veure i dir la paraula coincident a la imatge que hi ha a la carta del jugador i a la carta que es posa al centre.

    En l’última, hi tornava a haver un Story Cubes, però en aquest cas eren daus de temàtica diferent: els viatges.

    El grup va acabar la sessió passant-s’ho d’allò més bé practicant la llengua sense adonar-se’n, i a més, van descobrir la campanya del Joc i la Joguina en català, per la qual es van interessar ja que van quedar-se amb ganes d’adquirir alguns d’aquells jocs.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->