• Ruta pels establiments emblemàtics de l’Eixample

    Un grup de la Delegació d’elemental 1 va dedicar tres sessions a treballar tot el relacionat amb 4 establiments emblemàtics de la ciutat, situats, concretament, al barri de l’Eixample.

    Es van trobar a la Biblioteca Sofia Barat, on van distribuir-se per grups i van elaborar l’entrevista que farien a l’establiment que els havia tocat per tal de posteriorment fer-ne un article. A més a més, van haver d’omplir tot un full amb l’inventari de la botiga, de manera que poguessin ampliar el vocabulari amb els coneixements específics dels propietaris del lloc en qüestió.

    En grups d’entre 4 i 5, van visitar Queviures Múrria, la Papereria Canut, el Betlem Miscel·lània Gastronòmica i la Farmàcia Puigoriol.

    Gràcies a la conversa amb els treballadors van descobrir la història de cadascun dels locals així com també anècdotes curioses que només podien haver sabut després de parlar amb els protagonistes en qüestió.

    Finalment, durant les dues sessions següents, els grups van preparar a l’aula les ressenyes sobre els establiments i en van fer una presentació oral.

    Llocs bonics per visitar tant per dins, com per fora.

           

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->