Taller de cuina a càrrec del Reparat Millor que Nou
Un grup d’Elemental 3 virtual de la Delegació de l’Eixample ha tingut el plaer d’assistir en directe a un taller de cuina conduït per la Cesca, cuinera experta en cuina d’aprofitament del Reparat Millor que Nou.
La Cesca ha vingut a la nostra aula virtual i ens ha obert les portes de la cuina de casa seva per ensenyar-nos com preparar unes croquetes de carbassa i un paté de xampinyons.
Alguns dels alumnes han fet les seves pròpies receptes alhora que la cuinera, a les fotos podreu veure quin n’ha estat el resultat.
Tant els qui hi han participat activament cuinant com els qui ho han fet passivament, escoltant, han coincidit a dir que ha estat un taller molt interessant ja que la Cesca ha anat molt més enllà del fet de preparar una recepta: Ens ha explicat en què consisteix la cuina d’aprofitament i les diferents opcions que tenim per reaprofitar el menjar i no malbaratar-lo. Fa esfereir pensar que un terç del menjar que arriba a les botigues acaba llençant-se.
Us recomanem que us informeu del servei Reparat Millor que Nou http://www.millorquenou.cat/cat/reparat perquè tot el que ofereixen gira entorn les ja conegudes tres R: Reduir, reciclar, reutilitzar.
Gràcies Cesca pel taller de cuina, i gràcies Reparat Millor que Nou pels serveis que oferiu.
Cap comentari
Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.