• Nou concurs de vídeos JOC en 10´

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza el concurs JOC en 10 en el marc del programa “I tu, jugues en català?” per promoure la creació de tutorials sobre jocs de taula en català.

    El concurs va adreçat principalment a un públic jove (a partir de 18 anys) que li interessin els jocs de taula i la difusió de continguts de llengua a les xarxes socials. 

    La durada del concurs és del 29 de març al 19 d’abril i tots els vídeos participants es podran veure a partir del 3 de maig al canal de YouTube del programa ‘I tu, jugues en català?‘.

    El concurs consisteix a enregistrar vídeos tutorials que expliquin alguns dels jocs de taula en català que formen part del catàleg de jocs del programa ‘I tu, jugues en català?’ i que tinguin una durada màxima de 10 minuts.

    El jurat estarà format per un representant del Consorci i especialistes del món del joc i de les xarxes socials: Oriol Comas, expert en jocs i director del Festival del Joc Dau; Ariadna Cid, presidenta de l’Associació Lúdico Cultural Stronghold; Juan José Peña, propietari de la botiga Kaburi Rol & Games; Clàudia Rius, periodista cultural i creadora de continguts audiovisuals, i Long Li Xue, youtuber. Entre els premis, destaca un IPad, una subscripció a Filmin.cat i vals de compra a les botigues de la cooperativa Abacus.

    L’acte de lliurament de premis del concurs JOCen10 tindrà lloc el 28 de maig de 2021, Dia Internacional del Joc.

    Podeu consultar aquí les bases del concurs.

    Animeu-vos i participeu-hi!

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->