• Barcelona Poesia 2021: les nostres activitats

    Durant la setmana del 7 al 18 de maig s’ha celebrat enguany la Setmana de la Poesia a Barcelona. La ciutat ha ofert diferents actes tant virtuals com presencials al voltant de la poesia i els seus autors.

    Nosaltres, des de la delegació de l’Eixample, hem volgut commemorar aquests dies de diverses maneres, tot implicant al màxim els alumnes que voluntàriament hi han volgut participar.

    Per una banda, des del dia 10 i fins al 19, hem estat publicant diàriament a rc66 un petit recital de poesia de diferents poetes i poetesses. Els primers poemes els vam recitar diverses persones de la delegació, però a partir del 4t dia els poemes dels alumnes van anar arribant i això va enriquir abastament els recitals diaris. A partir de les publicacions de divendres podeu sentir poesies recitades per alumnes de tots els nivells que s’han animat a llegir en català, alguns fins i tot a escriure la seva pròpia poesia, potser per primer cop. Des d’aquí, els volem dir gràcies, i felicitar-los per la feina feta.

    Per una altra banda, a les aules virtuals algunes professores han treballat la poesia internament, tot fent grups a través de les sales i allà, recitant poesies que elles mateixes els proporcionaven. D’aquí uns dies podreu veure els vídeos que s’hi van gravar.

    Sigui com sigui, des de la Delegació hem volgut commemorar la Setmana de la Poesia fent diferents activitats que acostin la ciutadania a aquesta art de vegades tan llunyana.

    Esperem que en gaudiu sempre, perquè tal com va dir el poeta: “No es pot viure sense poesia, o almenys, no hauríem de poder-ho fer”.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->