• Visita al Parlament de Catalunya

    Els alumnes de l’elemental 3 de la delegació han acabat el curs amb la visita guiada al Parlament de Catalunya.

    A la sala de plens o hemicicle, el Xavier els va explicar el funcionament del sistema polític català i va contestar totes les preguntes que els alumnes li van fer, d’una manera molt entenedora i propera.

    Des del davant mateix d’un quadre original d’Antoni Tàpies ens va fer una repassada sobre la història de Catalunya i especialment des dels orígens de la creació de la institució que representa el Parlament.

    Si teniu ganes de saber-ne més, entreu a Parlament de Catalunya i llegiu tota la informació que hi trobareu. També podeu demanar de visitar-lo i que us facin una visita guiada. Val realment molt la pena.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->