• Taller de panellets

    Dilluns dia 24 vam fer un taller de panellets al centre cívic Cotxeres Borrell. L’activitat va consistir a fer que els alumnes de català fessin ells mateixos els seus propis panellets a partir de les instruccions que havien de desxifrar a través d’una recepta que se’ls va facilitar.

    En grups de tres persones, de nivells molt diferents però tots amb l’objectiu comú de practicar i aprendre la llengua (alhora que una de les nostres tradicions) van haver d’interpretar fil per randa els passos a seguir i elaborar els panellets tot xerrant en català.

    Els participants eren des de nivells inicials, de l’ONG Accem, amb qui col·laborem, (alguns tot just portaven dues setmanes de classe!) fins a nivells d’S2, passant per B3, I1 i E3. La barreja de nivells va ser clau per poder aprendre i ajudar-se entre ells.

    Va ser una sessió fantàstica en què van descobrir que es poden relacionar en català amb qui vulguin. Els uns es van adonar que eren capaços d’entendre el que els deien els altres, i els altres van prendre consciència que podien ser mestres per als primers. Per a tots ells, un estímul per seguir aprenent i estimant cada cop més la llengua.

    Mentre es coïen els panellets al forn vam aprofitar per llegir d’on ve la tradició de menjar castanyes, moniatos i panellets la vigília de Tot Sants.

    I els panellets… van quedar espectaculars.

    Bona Castanyada a tothom!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->