• Fem la ruta del concurs Si l’encertes, l’endevines d’enguany

    Ahir al matí els alumnes de bàsic 2 van aprofitar que era el penúltim dia per participar al concurs Si l’encertes, l’endevines d’enguany per a sortir a fer una ruta pel barri i encertar com més frases fetes millor.

    Tots han opinat que aquest any resoldre els enigmes ha estat més fàcil perquè en cada il·lustració hi havia part de la frase feta escrita, amb la qual cosa els alumnes més principiants han pogut usar recursos per esbrinar quina era la frase i què significava.

    Han pogut buscar per internet, però alguns dels alumnes s’han animat a demanar als comerços ajuda i han tingut una rebuda esplèndida.

    Gràcies a tots per l’interès!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->