• Nova píndola – Dat i beneït

    Aquest mes de juny donarem per dat i beneït aquest projecte audio-lingüístic que fa tres anys que vam engegar: les Píndoles sobre la llengua. Aquesta és la darrera píndola de llengua, tot i que encara n’editarem dues més: la de llibres i la de cultura.

    Aquest cop us hem volgut parlar de sinònims. En concret, de sinònims del verb ACABAR que podeu trobar en tres eines imprescindibles si voleu redactar un text amb cara i ulls. Esperem que us siguin molt útils!

    També us volem agrair que hàgiu dedicat el vostre temps a compartir amb nosaltres aquesta idea i ens omplen d’alegria els comentaris que ens heu fet durant aquests anys. ♥ ♥ ♥ Haurem d’anar barrinant alguna altra cosa…

    Ja ho sabeu, ens podeu escoltar, com sempre, a iVoox, a RC66 i aquí al blog.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->