• Coneixem Barcelona

    Avui amb els alumnes del bàsic 1 de l’Eixample hem visitat Ciutat Vella i han sabut d’històries fins aleshores desconegudes per a ells, tot i saber-ne algunes. Així mateix, han descobert espais com la Casa de la Caritat o els jardins de la Universitat de Barcelona, tan propers i tan “amagats”.

    Hem començat per la Casa de la Misericòrdia (o d’Òrfens, com diu a la porta), i hem voltat pel Call, pel mont Tàber, pel pla de la Seu, per tots els llocs on acostumem a anar sense aturar-nos a mirar el que ens envolta.

    I després de ben caminar, hem acabat a la Universitat de Barcelona, on han fet broma amb la figura de Ramon Llull i d’Averroes, l’un davant de l’altre.

    Han xalat tant que ja han demanat quan hi podem tornar!

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->