• Dia Europeu de les Llengües

    El 26 de setembre se celebra el Dia Europeu de les Llengües i la Direcció General de Política Lingüística se suma a l’International Social Media Day for Small Languages amb l’objectiu de mostrar que el català és una de les llengües mitjanes d’Europa i que té una presència destacada a les xarxes socials.

    Per commemorar el Dia a la nostra Delegació, hem fet un mural obert al passadís amb unes quantes paraules perquè escriviu al costat la paraula equivalent en alguna altra llengua que conegueu. Ho podreu fer fins a final de mes, quan farem un recull de tot el que hi heu aportat.

    La Direcció General també proposa que, al llarg d’aquest dia, les persones que intervinguin en llengua catalana a les xarxes socials utilitzin en algunes de les seves piulades o actualitzacions la doble etiqueta #EDL2017 #EDLcatalà. A més, i per visibilitzar també la presència a les xarxes socials de la llengua occitana i de la llengua de signes catalana, la Direcció General de Política Lingüística proposa utilitzar les etiquetes #EDL2017occitan i #EDLLSC respectivament, a més de #EDL2017.

    L’International Social Media Day for Small Languages és una iniciativa de Afûk Fryslân, l’oficina per al foment del frisó als Països Baixos, que proposa animar els parlants de llengües minoritàries o minoritzades perquè les utilitzin a les xarxes socials durant el Dia Europeu de les Llengües. Aquest any hi participen llengües com el gal·lès, eusquera, gaèlic escocès i gaèlic irlandès, gallec, còrnic, frisó, friülà, etc.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->