• ACTIVEU EL CATALÀ!

    Més cursos al Parla.cat!         

    Nou període d’inscripció als cursos de català amb tutoria del Parla.cat:

    → Del 18 al 21 de maig

    Inici dels cursos: 25 de maig
    Acabament dels cursos: 17 de juliol

    D’acord amb les instruccions que estableix el Govern davant de la pandèmia del Coronavirus Covid-19, des del Consorci per a la Normalització Lingüística estem treballant per aplicar les mesures oportunes per tal de minimitzar els efectes sobre la salut dels nostres treballadors i usuaris. Per aquest motiu, s’ha decidit suspendre tota l’activitat presencial del CPNL.

    Aquestes mesures es van iniciar el dijous 12 de març.

    Treballem també perquè la incidència sobre els usuaris sigui mínima, i es prendran totes les mesures que tinguem a l’abast per poder reprendre l’activitat tant la formativa com la resta tan aviat com la situació ho permeti.

    Entretant, responem les preguntes dels usuaris, proposem recursos de llengua a les xarxes socials, treballem reprogramant l’activitat formativa per quan la situació es normalitzi i establim noves mesures.

    S’obre la inscripció amb tutor al Parla.cat

    El Consorci comença a reprendre els cursos en línia al Parla.cat (www.parla.cat) amb tutoria.

    Modalitat lliure

    Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català tenen també a la seva disposició l’opció d’inscriure’s a la modalitat lliure del Parla.cat (www.parla.cat) per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme, o puguin iniciar-s’hi.

    Voluntariat per la llengua (VxL) virtual

    El Consorci reprèn l’organització per a la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual, interrompuda des del decret d’estat d’alarma. D’aquesta manera, totes les persones que s’hi inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència “Virtual”, a https://www.vxl.cat/participa-hi i les que no ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència.

    Els requisits tècnics per al VxL virtual són disposar d’ordinador amb bona connexió a Internet, càmera, micròfon i altaveus a l’ordinador (o auriculars).

    Com s’ha anat informant fins ara, les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d’interrompre les trobades, tenen l’opció també de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi. Tota la informació sobre l’opció virtual es troba a https://www.vxl.cat/virtual i qualsevol consulta sobre el programa es pot fer enviant un correu electrònic a vxl@cpnl.cat o a través del compte de Twitter @vxlcat.

    Assessorament lingüístic telemàtic

    L’objectiu principal de l’assessorament lingüístic del Consorci és fomentar l’autonomia lingüística dels usuaris. Per aconseguir-ho, el CPNL aplica un mètode propi de revisió de textos i una atenció personalitzada als usuaris del Servei d’Assessorament Lingüístic. Es pot sol·licitar aquest servei a través del correu sal@cpnl.cat.

    Aquestes mesures s’afegeixen al conjunt d’iniciatives de foment de la llengua en la situació de confinament general, i amb la voluntat de facilitar els serveis, donar resposta a necessitats i contribuir a fer més agradable la situació.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->