• EL Voluntariat per la llengua VxL de Barcelona inicia el P@nt de trobada

    El dia 23 de febrer va tenir lloc el primer P@nt de trobada entre voluntaris i aprenents del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

    En diverses ocasions, participants del VxL havien manifestat la necessitat de disposar d’espais de trobada entre diferents parelles/participants del programa.

    Per atendre aquesta demanda, es van habilitar alguns punts de trobada a Barcelona, però de seguida va venir el confinament i es haver d’aturar la iniciativa.

    Ara, per continuar amb el projecte s’ha creat el P@nt de trobada, un espai de trobada virtual on ahir per primer cop participants del VxL van poder conversar i celebrar el Dia Internacional de la llengua materna tot jugant al joc interactiu Volta al món amb les llengües creat pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

    Està previst que el P@nt de trobada es vagi repetint durant aquest any.

    Tots els participants van valorar molt positivament l’experiència, que els va permetre practicar el català de manera espontània i també crear debat entre ells.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->