• Setmana del Llibre en Català

    La Setmana - Benvinguts a la 39a Edició de La Setmana del Llibre en Català

     

    Imagen gratis: cuaderno, lápiz, libros

     

    Arriba la 39a edició de La Setmana del Llibre en Català a Barcelona. Del 10 al 19 de setembre al Moll de la Fusta.

    Per a qui encara no sàpiga què és, els creadors la defineixen com “una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura” (extret de https://www.lasetmana.cat/)

    Així doncs, La Setmana fomenta la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català. Per als visitants és un molt bona ocasió per descobrir novetats, recuperar antics fons editorials o gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

    I tal com diuen els organitzadors, és “en síntesi: una petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català”.

    Us animem que hi feu una visita i que aprofiteu les activitats que hi ha relacionades. Per saber-ne més, entreu a: https://www.lasetmana.cat/llistat-activitats/

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->