• L’Eixample ja compta amb 14 llibreries adherides al Voluntariat per la llengua!

    Durant aquest últim mes, 8 noves llibreries de l’Eixample s’han adherit al programa del Voluntariat per la llengua com a establiments col·laboradors, sumant-se a les 6 ja existents.

    Amb aquesta xarxa de llibreries s’ha volgut conformar el projecte de l’Eixample dels llibres, que té com a objectiu col·laborar conjuntament en el foment de la lectura en català entre l’alumnat i els participants del VxL.

    A banda, la llibreria Finestres, Ona Llibres, Documenta i Obaga Llibres també s’hi han adherit com a punts de trobada del Voluntariat per la llengua ja que disposen d’espais entranyables on poder-se trobar i practicar català.

    L’Eixample dels llibres comença a funcionar!

    Vols formar-ne part? Escriu-nos a aandreu@cpnl.cat i t’ho expliquem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->