RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

3 comentaris

 1. Núria Vidal

  20 Jun 13
  14:26 #

  Jo m’ho vaig passar molt bé i crec que va ser una bona manera de fer pinya i de celebrar la fi de curs. Crec que ens mereixíem una mica de distensió després de les hores de reflexió i de feina. M’agrada formar part d’aquest equip encara que de vegades em perdi o no acabi de compartir alguns punts de vista.

  Com a assaig de l’itinerari literari, em va semblar una bona prova (encara que no el poguéssim dur a terme).

 2. […] Els he demanat que diguessin quina reunió els havia colpit més. Em pensava que tothom diria la darrera, i el resultat ha estat divers. N’han enumerat quatre més—d’un total de vuit. Els he […]

 3. […] vertaderament exercia l’horitzontalitat i em va obrir la necessitat d’explorar l’aprenentatge vivencial. Em sembla que aquesta va ser la porta per incorporar performances en la meva tasca docent. És […]

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip