RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sessió 17 de juliol de 2014

  Vam celebrar la reunió a la Sala Multimèdia de la Biblioteca Central de Castelldefels. El motiu va ser perquè havíem de valorar l’estructura de la web que muntem per practicar la cultura compartida. Vam recollir totes les aportacions, però vam recomanar de mantenir algunes categories per estudiar-ne l’ús abans d’eliminar-les. Lourdes Subirà es va comprometre a  proposar uns criteris de publicació de materials.  També va aprofitar per recordar l’edició del premis Sirga i per animar a presentar-nos-hi.

  Quant al calendari,  es va acordar estudiar ofertes per a la impressió després que Neus Andreu va comentar les provatures que havia fet amb la seva foto. En tot cas, es crearà un document compartit per anar-hi deixant les dates significatives que s’hi volen incorporar. D’altra banda, Núria Vidal va informar de la posada en marxa de Parla.cat i va demanar voluntaris per practicar-ne la tutoria.

  Després vam començar el taller TIC:

  • ens vam donar d’alta a Google+ per constituir-nos en un grup virtual
  • vam experimentar la creació de mapes per confeccionar un itinerari i vam veure diferents usos didàctics d’aquesta aplicació.

  Finalment, vam comentar les recomanacions de la Comissió d’Avaluació i vam comprovar com es pot elaborar una rúbrica.

   

  Print Friendly, PDF & Email

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip