RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sessió 27 de març

  IMG_20150327_111233

  Vam reprendre el punt de l’ordre del dia de la sessió anterior. Primer, vam recordar les conclusions que havíem arribat en les discussions en petits grups. Després, vam negociar quins haurien de ser el criteris per valorar un projecte. Les parelles van acordar aquests indicadors:

  Acordar criteris projecte

  Es va donar un temps perquè cadascú pactés cites per explicar a diferents companyes el projecte (Carnet de cites). Tot seguit, es va deixar temps perquè cada parella s’intercanviés el projecte (Intercanvi expres).

  IMG_20150327_111126

  Finalment, en la posada en comú, es van comentar els projectes que havien destacat més:

  Projectes.doc

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip