RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Això és arribar a tres quarts de quinze!

  rellotge

   

  Val més que no us expliqui quina ha estat la meva cursa d’obstacles fins ser capaç de fer aquesta primera aportació al blog! Però amb tenacitat, tot arriba, encara que sigui fora de termini. I s’ha de dir que, dijous 28, la Lourdes em va fer “formació a la carta” i vaig plegar convençuda que des de casa me’n sortiria… Què hi farem! Per experiència professional sabem  que els processos d’aprenentatge són molt diversos i, en el meu cas, el domini de les tecnologies és un dels punts “àlgids”, demostradíssim!

  Au, anem per feina! 1- Ja em sembla bé que se m’hagi catalogat com a aportadora de realisme. A mi m’agrada tocar de peus a terra i ser pràctica; per tant puc ser el contrapunt de qualsevol proposta que consideri massa idealista.

  2- Pel que fa a l’expertesa, jo no goso postular-me per a cap repte. De tota manera, per hores de vol acumulades, alguna experiència podria aportar en la integració de nous alumnes al grup. Sense considerar-me’n cap experta, és en l’únic equip on hi podria col.laborar més activament.

  3- Respecte al pla de treball, veig bé la planificació de la Lourdes. Veig, però, que hi ha molts aspectes a treballar i tinc la impressió que no podrem arribar a tot, abans de final de curs. Caldria ajustar-ho més.

   

  Print Friendly, PDF & Email

4 comentaris

 1. Lourdes

  03 Feb 16
  18:38 #

  Anna,

  Felicitats per la teva 1a entrada!!!! Val més “a tres quarts de quinze” que mai. :))))

  Lourdes

 2. Núria Vidal i Carbonell

  03 Feb 16
  20:01 #

  Quina sorpresa, Anna! Benvinguda!

 3. gencinas

  05 Feb 16
  10:24 #

  Anna,

  Perfecte! Segur que t’acabarà agradant! ;P

  Fins aviat,
  Griselda

 4. jsans

  05 Feb 16
  11:43 #

  Anna,

  Estaria bé una reunió per definir què entenem per idealisme i què entenem per realisme?

  Enhorabona per l’estrena.

  Jaume

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip