• Festival de jocs de taula Barcelona 2013

  banner-DAU-2013La festa de la creativitat en els jocs de taula.

  Dau Barcelona és un festival d’entrada gratuïta que s’adreça a les famílies: se’ls ofereix un ampli ventall dels jocs de taula que hi ha ara mateix a l’abast: durant dos dies els editors de jocs presents al mercat proposaran i ensenyaran jocs a grans i petits. A partir de 5 anys tothom podrà jugar. I tothom s’endurà un programa de mà amb un recull dels millors jocs que es poden trobar actualment a les botigues!

  El Consorci per a la Normalització Lingüística, CNL de Barcelona i la Plataforma per la Llengua us hi conviden per jugar en català. No us ho perdeu!

  Del 14 al 15 de desembre de 2013 de 10 a 20 h.
  Fàbrica de Creació Fabra i Coats, metro Sant Andreu

  C/ Sant Adrià 18
  Sant Andreu 08030
  932566150
  Telèfon d´inscripció: 635 103 347

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->