• Sortida per llepar-se’n els dits

    Dimarts i dimecres passats, 28 i 29 de gener, dos grups de l’Eixample van anar al Mercat de la Concepció per fer-hi una visita guiada. Hi van anar el Bàsic 1 de la tarda i el Bàsic 3 de la Casa Elizalde.
    La visita va ser tot un èxit, els alumnes van aprendre vocabulari nou, es van assabentar d’algunes curiositats culinàries i es van intercanviar receptes. Per acabar els van obsequiar amb un batut de fruita cent per cent natural. Alguns van aprofitar l’ocasió per fer la compra de la setmana i omplir els cistells. Aquí en teniu les fotografies:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric