• Comença el cicle “L’Eixample negre’14”

  NegreComença el cicle de xerrades i exposicions sobre novel·la negra al districte de l’Eixample, del 24 de febrer al 7 d’abril, a diferents biblioteques.

  A partir dels anys 70, diversos autors van escampar el crim per tota la ciutat (el Barri Xino, les Rambles i el Raval van perdre l’exclusiva criminal). En aquest cicle es compta amb la presència d’escriptors que han participat en aquest procés emmarcant algunes de les seves obres al districte de l’Eixample.

  Un cicle que enceten els escriptors Andreu Martín i David C. Hall i que continuarà al llarg dels mesos de març i abril amb Albert Gil, Aro Saiz de la Maza, Teresa Solana i Jordi Sierra i Fabra.

  A més, el proper dimecres 19 de febrer, a les 19 h, Matías Néspolo parlarà sobre la seva novel·la Siete maneras de matar a un gato amb els lectors del club de lectura de gènere negre de la Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver.

  Si cliqueu a la imatge següent accedireu a la pàgina de BCNegra 2014.

  bcnegra_thb_med

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric