• A les botigues, en català!

    Alguns alumnes de la delegació s’han apuntat a fer una activitat lingüística en establiments col·laboradors del barri de St. Antoni: comprar en català. Aquesta iniciativa tracta d’incentivar els alumnes a guanyar la inèrcia de parlar per defecte en català quan entrin en una botiga i demanin informació sobre algun producte. Tant és si s’acaba comprant alguna cosa com si no, l’important és establir un diàleg en català de manera normal i quotidiana, fora de classe, i comprovar que és més fàcil posar en pràctica el català del que potser s’imaginava.

    De moment és una prova pilot però els resultats han estat molt positius i els alumnes s’ho han acabat passant d’allò més bé, com ho podeu veure a les fotografies que s’han fet amb els botiguers.

    Amb aquesta activitat us volem animar a tots, alumnes i participants del programa de Voluntariat per la llengua, a seguir l’exemple i a decidir-vos a usar el català a l’hora d’anar a comprar o fer qualsevol altra gestió, perquè hem de tenir molt present que, com a clients, som nosaltres els que escollim la llengua en què volem ser atesos amb la primera paraula que diem.

    Som-hi i no en perdeu l’oportunitat!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->