• A les botigues, en català!

    Alguns alumnes de la delegació s’han apuntat a fer una activitat lingüística en establiments col·laboradors del barri de St. Antoni: comprar en català. Aquesta iniciativa tracta d’incentivar els alumnes a guanyar la inèrcia de parlar per defecte en català quan entrin en una botiga i demanin informació sobre algun producte. Tant és si s’acaba comprant alguna cosa com si no, l’important és establir un diàleg en català de manera normal i quotidiana, fora de classe, i comprovar que és més fàcil posar en pràctica el català del que potser s’imaginava.

    De moment és una prova pilot però els resultats han estat molt positius i els alumnes s’ho han acabat passant d’allò més bé, com ho podeu veure a les fotografies que s’han fet amb els botiguers.

    Amb aquesta activitat us volem animar a tots, alumnes i participants del programa de Voluntariat per la llengua, a seguir l’exemple i a decidir-vos a usar el català a l’hora d’anar a comprar o fer qualsevol altra gestió, perquè hem de tenir molt present que, com a clients, som nosaltres els que escollim la llengua en què volem ser atesos amb la primera paraula que diem.

    Som-hi i no en perdeu l’oportunitat!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric