• Parlem de Sergi Pàmies?

  portada-benzina-pamiesUs agraden els contes breus però intensos? Doncs divendres 21 de gener a les 10.30 h fem el club de lectura de nivell intermedi per parlar dels vint contes que hi ha al llibre Si menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, com fins ara, a la biblioteca Fort Pienc.

  En aquests contes hi predominen les emocions basades en les relacions personals i familiars més quotidianes i fantàstiques. Els personatges, ja madurs, i les situacions tan diferents en què es troben, de desamor, de desconfiança, d’infidelitat, de difícils lligams familiars, de solitud són vistes des d’un punt profundament fosc i irònic però sempre a favor de la felicitat.

  6483simenges.pUs animem a dir-nos quin conte us n’ha agradat més i per què. Què us n’ha cridat l’atenció? Hi ha algun aspecte que us n’ha impressionat més? Compartiu-ho també amb tots els lectors del blog!

  Podeu accedir a més informació sobre l’autor en aquest apartat de www.escriptors.cat.

 1. laura

  20 març 14
  18.47 #

  Quin conte m’ha agradat més? El pou. M’ha fet reflexionar sobre fins a quin punt ens deixem endur pel que ens diuen.

 2. Rita Arola

  27 març 14
  14.47 #

  M’han agradat tots els contes perquè són molt fàcils de llegir i et desperten l’interès fins a l’última línia. M’ha fet molta gràcia el de “Sang de la meva sang”, una mica exagerat, però que reflecteix molt bé la societat dels nostres temps, en què els nens són els reis de la casa.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric