• Parlem de Sergi Pàmies?

    portada-benzina-pamiesUs agraden els contes breus però intensos? Doncs divendres 21 de gener a les 10.30 h fem el club de lectura de nivell intermedi per parlar dels vint contes que hi ha al llibre Si menges una llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies, com fins ara, a la biblioteca Fort Pienc.

    En aquests contes hi predominen les emocions basades en les relacions personals i familiars més quotidianes i fantàstiques. Els personatges, ja madurs, i les situacions tan diferents en què es troben, de desamor, de desconfiança, d’infidelitat, de difícils lligams familiars, de solitud són vistes des d’un punt profundament fosc i irònic però sempre a favor de la felicitat.

    6483simenges.pUs animem a dir-nos quin conte us n’ha agradat més i per què. Què us n’ha cridat l’atenció? Hi ha algun aspecte que us n’ha impressionat més? Compartiu-ho també amb tots els lectors del blog!

    Podeu accedir a més informació sobre l’autor en aquest apartat de www.escriptors.cat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->