• Sortida al Born Centre Cultural

    Ahir, 4 de juny, un grup de suficiència 3 i alumnes d’altres cursos van poder gaudir d’una visita amb audioguia pel jaciment del Born. La visita la van fer des de la balconada però els va agradar molt que la informació sobre la vida quotidiana els arribés d’una manera teatralitzada, de manera que els personatges del passat, de la gent que vivia en aquelles cases, els parlava en primera persona.

    Els alumnes també van tenir l’ocasió de visitar l’exposició sobre la Barcelona del 1700, de la qual el que més els va sorprendre van ser les joies i les joguines de l’època, i l’exposició temporal sobre el setge de 1714, de la qual els va causar un fort impacte el grau de detall del diari de la batalla de l’11 de setembre, que ens explica els fets del dia des de les cinc de la matinada fins a quarts de vuit del vespre.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->