• Parlem de Bearn?

  BearnEl proper divendres 21 de novembre fem la primera sessió d’aquest curs del club de lectura de nivell intermedi a la biblioteca Fort Pienc, a les 10.30 h. En aquesta ocasió parlarem del llibre Bearn o la sala de les nines, de l’escriptor i metge psiquiatre Llorenç Villalonga.

  Atenció lectors i lectores! Qui és el narrador de la novel·la? Els personatges principals són ben pocs. Quins són? Quin retrat fa l’autor de l’aristocràcia rural mallorquina del segle XIX? Com tracta les diferents classes socials? I la religió? I la moral? Quin misteri amaga la sala de les nines? Reconeixeu la imatge que acompanya aquest text?

  Tot això i més al primer club del curs 2014-2015!

 1. MªCARMEN VENEGAS CASTILEJOS

  02 des. 14
  13.42 #

  M’ha agradat molt l’estil subjectiu de l’autor per descriure els personatges i moments històrics de l’època. Indueix a la reflexió i flux de la consciència sobre la raó i la religió. Cada cop que començava a llegir el llibre descobria coses noves. Crec que és una novel.la amb gran llibertad de lectura.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric