• Un cinema en català

    índextexassala texas

    Sabeu on poder anar a veure una pel·lícula en català o en versió original subtitulada en català per només 3 euros l’entrada?

    Doncs als Cinemes Texas, al carrer Bailèn, 205 .

    Sí, és l’antic Lauren Gràcia, renovat i actualitzat, per iniciativa del director de cinema Ventura Pons. Va reobrir les portes el passat 17 de setembre i des d’aleshores ofereix una programació de reestrena repartida en quatre sales, en què sempre hi ha alguna pel·lícula catalana i en versió original en català. Els caps de setmana s’hi fan sessions matinals infantils, amb pel·lícules també doblades al català. A la pàgina web en podeu consultar la programació actual i la prevista per a més endavant.

    Tingueu present aquesta opció quan us vingui de gust anar al cinema i no tant gratar-vos la butxaca a fons!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->