• Sopar de fi de curs

    DSC_0168Dijous passat, 13 de novembre, els alumnes d’un curs Elemental 1 van celebrar el final de curs fent un sopar gallec amb pa amb tomàquet i, com podeu veure, van acabar ben contents amb el resultat del curs, que tots han aprovat, i encara més amb el pastís de Santiago, acompanyat del típic vi dolç…

    Cal dir que ha estat un grup molt actiu, fàcil d’engrescar i que ha fet un evolució notable pel que fa a l’ús del català dintre i fora de l’aula.

    Alumnes del curs, feu-nos arribar els vostres comentaris!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->