1. estrella

  04 Des 14
  11.06 #

  Hola Anna.
  Estic amb la llectura del llibre L’ESCARABA D’OR i em sembla
  una mica dificil llegirlo per las paraulas que té.
  Penso que tinc que llegir mes per poder dár la meva opinió.
  Espero que m’agrade més.
  No se si arribara el meu correu .Ja em diras

  Respondre

  1. Anna

   10 Des 14
   14.24 #

   Lectors i lectores del club,

   No cal entendreu-ho tot per seguir el fil de la història. Potser entre uns i altres podrem desxifrar els petits enigmes que vagin sortint durant la lectura. Com ho veieu?

   Ens veiem dimarts per fer una bona tertúlia literària!

   Respondre

 2. ricardo

  14 Des 14
  19.21 #

  Rellegir “L’escarabat d’or” va ser molt bo. Com fa no sé quantes decades des de que vaig llegir-lo no recordava quasi res. Jo crec que l’adaptació de Joan Berengueras i Rosa Bonafont és molt bona així que vaig llegir el llibre sencer d’una sola vegada perquè volia comprendre l’enigma de l’escarabat. Des del principi la paraula “cavalera” va intrigar-me: què ho podria ser que pogués s’assemblar al escarabat? Més d’un cop vaig mirar els diccionaris i sempre hi trobava els mateixos sinònims, que aleshores no feien sentit, fins a pensar que no comprenia res de res… Un misteri molt bo i ara potser els meus fills ho gaudiran.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric