• El vostre Nadal

  GRÀCIES per totes les vostres aportacions! Ens ha agradat molt conèixer de quina manera celebreu aquestes festes. Us convidem que passeu per la secretaria de la delegació per tal de recollir el vostre obsequi.

                              Ara ve Nadal, mat460px-Cagatioarem el gall, i a la tia Pepa… clau

     Mengeu sopa de galets per Nadal? I per Sant Esteve, mengeu canelons? O feu plats tradicionals dels vostres països d’origen? Feu cagar el Tió? Celebreu aquests dies com ho heu fet tota la vida o bé heu canviat la manera de celebrar-los?

  Ens agradaria molt que ens ho expliquéssiu!

  Atreviu-vos a compartir amb nosaltres les vostres tradicions, que tenim ganes de conèixer com se celebra el Nadal a casa vostra! I per a tots els que us hi animeu… hi haurà un regal de Nadal!

  Aquí teniu fotografies que també ens heu fet arribar:

  Las-posadas-en-Mexicopiu00F1atanochebuenas_thumbunnamed

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->