• Parlem de Bitllet d’anada i tornada?

    El proper CAT_L_bitllet_anada_tornada_Ndivendres 16 de gener, a les 10.30 h, al club de lectura de nivell intermedi de la biblioteca Fort Pienc, parlarem de Bitllet d’anada i tornada, de Gemma Lienas, un llibre en què es parla de l’anorèxia i la bulímia des de l’experiència de la protagonista, la Marta, que és qui en pateix.

    El llibre, en forma de novel·la, aborda l’efecte d’aquestes malalties tant en les persones que les pateixen com en les que tenen al seu voltant.

    Bona lectura!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->