• Castellers a l’aula

    castellersAquesta setmana, l’alumnat d’un curs de bàsic 2 ha tingut una visita molt especial: l’Eduard, representant dels Castellers de Barcelona, que els va explicar la història i la tradició dels castells a Catalunya i quins són els diversos elements que els componen, així com la importància de la colla. L’alumnat va descobrir qui són l’aixecador, l’enxaneta, els vents o els segons… i també va aprendre a distingir la pinya, el folre i les manilles.

    A més, un dels alumnes, d’origen alemany, és casteller de Barcelona i ens va explicar que normalment fa de pinya.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->