1. ricardo

  18 maig 15
  18.40 #

  hola tothom i totdona, el llibre m’ha impressionat positiviament. confesso que al principi l’estava trobant una mica ingenu i m’ha sorprès la capacitat de l’autora de canviar la narrativa des d’aquest punt de vista més ingenu-juvenil per a una visió més profunda, seca i crua de la realitat. Al inici m’incomodava la falta d’un context més ample i a poc a poc ella ens va oferir-lo (tot i que encara continuo a trobar falta d’una menció al poder de la indùstria bèlica). impressionant i molt bé escrit, gràcies per l’oportunitat de llegir-lo. fins demà, una abraçada, ricardo

 2. Rossi Salvador

  19 maig 15
  6.50 #

  Una manera de conéixer i difondrelitatamagadadirealitatamagadaessantssos dpolítics i relrinteressospolíticssos. Una anistat de dos noies formes de moltsemblantsviuredifntviuremoltdifferentsvegadaatei, semblants.

  1. Rossi

   19 maig 15
   16.06 #

   Un problema tecnològic 😉 disculpeu, si us plau…
   Una manera interessant de conéixer i difondre la realitat d’aquest poble, amagada per interessos polítics i seudo-religiosos. Una narració amena de la amistat entre dos noies amb formes de viure molt differents i a la mateixa vegada molt semblants, amb els seus propis conflictes per resoldre i decisions que els traspasan a la edat madura.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric