• Sortida al mercat de la Concepció

  Foto Mercat de la ConcepcioAquest passat dimecres, 20 de gener, el grup de català Bàsic 1 vam visitar el mercat de la Concepció. El mercat és al carrer Aragó, entre els carrers Bruc i Girona.

  És un dels mercats més antics del districte de l’Eixample. Va ser inaugurat fa 127 anys i als terrenys que hi van sobrar es va situar el Conservatori de Música.

  El projecte del mercat de la Concepció va ser encarregat a l’arquitecte Antoni Rovira i Trias, que ja havia fet el projecte del mercat de Sant Antoni.

  El mercat de la Concepció vol ser un espai de trobada ideal per comprar, xerrar i gaudir d’una experiència gastronòmica i social en tots els sentits. Per això, a part d’una oferta alimentària extensa, hi ha activitats cada setmana per a persones de totes les edats.

  L’origen dels mercats és a les places dels pobles, on la gent es trobava i compartia de tot. La vida dels pobles, i després dels barris, girava al voltant dels mercats.

  Avui podem anar al mercat de la Concepció i trobar set carnisseries, deu fruiteries, cinc parades d’aviram, vuit peixateries de peix fresc i salat, set xarcuteries, parades de flors, una perruqueria, parades d’olives, oli, vi, llegums, forns de pa i pastissos i fins i tot un bar.

  Aquest és un dels avantatges de comprar en un mercat. Pots triar entre diferents parades amb preus competitius. A més, els botiguers estan especialitzats a vendre els productes, per això sempre els tenen de la millor qualitat i poden aconsellar-te quin comprar.

  Vam passar una estona divertida i, en acabar, ens van convidar a prendre un suc natural de fruites acabat de fer.

  Maria Isabel Gámez. Alumna del curs Bàsic 1

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric