• Trobada amb Care Santos

    IMG_4354IMG_4348

    Dimarts passat l’escriptora Care Santos va oferir una xerrada a alumnes del CNL de Barcelona a l’Espai Calàbria. Care Santos és l’autora de Desig de xocolata (Premi Ramon Llull 2014), L’aire que respires o Habitacions tancades. La seva última novel·la és Diamant blau, publicada l’any 2015. També ha escrit novel·les per a joves i novel·les infantils. A la pàgina web de l’autora trobareu informació de tots els seus llibres. De la Delegació de l’Eixample hi va assistir sobretot alumnat de suficiència 2 i de suficiència 1.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->