• Trobada amb Care Santos

    IMG_4354IMG_4348

    Dimarts passat l’escriptora Care Santos va oferir una xerrada a alumnes del CNL de Barcelona a l’Espai Calàbria. Care Santos és l’autora de Desig de xocolata (Premi Ramon Llull 2014), L’aire que respires o Habitacions tancades. La seva última novel·la és Diamant blau, publicada l’any 2015. També ha escrit novel·les per a joves i novel·les infantils. A la pàgina web de l’autora trobareu informació de tots els seus llibres. De la Delegació de l’Eixample hi va assistir sobretot alumnat de suficiència 2 i de suficiència 1.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric