• Parlem del temps de les cireres?

    tempsEl dijous 2 de març, a les 19 h, farem una nova sessió del club de lectura de nivell bàsic a la biblioteca Sagrada Família. En aquesta ocasió ens afegirem a la commemoració dels vint-i-cinc anys de la mort de l’escriptora i periodista Montserrat Roig parlant d’El temps de les cireres, la segona part de la trilogia formada també per Ramona, adéu i L’hora violeta.

    Aquesta vegada, però, ho farem a partir de la recent edició adaptada per a Lectura Fàcil per Núria Martí Constans i editat per La Mar de Fàcil, que es va presentar durant el mes de maig de 2016.

    Montserrat Roig ens hi presenta, a través de les dones de les famílies Miralpeix i Claret, la Barcelona dels anys setanta, encara plenament en el franquisme però on sembla que algunes coses ja poden començar a canviar. Tot comença amb el retorn a Barcelona de la protagonista, la Natàlia, després d’haver viscut dotze anys a França i Anglaterra, pocs dies després de l’execució de Salvador Puig i Antich.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->