• Lliurament de premis del concurs “Les llengües de la meva vida” a l’Eixample

    El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona organitza l’acte de lliurament de premis del concurs d’autobiografies lingüístiques “Les llengües de la meva vida” i de celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, el proper dimecres 22 de febrer a les 18.30 hores. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori del carrer Calàbria, 66, de Barcelona.

    Durant l’acte es lliuraran els premis i diplomes als guanyadors del concurs, que tindran l’oportunitat de compartir amb el públic un fragment de la seva autobiografia lingüística. Carme Junyent, lingüista, professora de la Universitat de Barcelona i directora de GELA (Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades), també hi participarà com a experta en l’àmbit de l’estudi de la diversitat lingüística al món. A més, es faran diverses actuacions musicals.

    Amb l’organització del concurs, el CNL de Barcelona ha pretès que els alumnes es familiaritzin amb el concepte d’autobiografia lingüística, és a dir, la descripció de les experiències d’una persona en relació amb les llengües al llarg de la vida: les llengües familiars, les llengües de l’entorn o les llengües apreses. Un dels objectius de l’activitat ha estat fer reflexionar els participants sobre la diversitat lingüística i sobre la riquesa cultural associada a l’aprenentatge de la llengua catalana.

    L’acte no serà obert al públic en general i, per assistir-hi, caldrà haver rebut prèviament la invitació.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->