• “A l’abril, cada paraula val per mil” torna a omplir els comerços i mercats de l’Eixample de roses.

    El CNL de Barcelona llança de nou la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil” amb una col·lecció de cartells on s’explica l’etimologia de les paraules relacionades amb el comerç, amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Els cartells estaran exposats als aparadors dels comerços i mercats de tot Barcelona durant el mes d’abril.

    A l’Eixample en podreu trobar més de 700 en els comerços de Sant Antoni Centre Comercial, Nou Eixample, Cor Eixample, Sagrada Família i Encants Nous i també en el Mercat del Ninot, Mercat Sagrada Família, Mercat de Sant Antoni i Mercat Fort Pienc.

    Us aninem a participar en el sorteig de tres cistelles amb productes de mercat, si us feu una autofoto amb alguns dels cartells penjats en el mercat i la pengeu al Facebook de Mercats de Barcelona (@MercatsBarcelona). Podeu consultar les bases del sorteig.

    Finalment us convidem a fer piulades a twitter amb l’etiqueta #valpermil.”

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->